top of page
  • Szerző képeAttila Batics

"Egy focisuli sikerének az alapja?"

Bevezetés: A focisuli esetében a technikai képzés több, mint csak egy edzés része – ez a siker alapja. A "Jövő Csillagai" utánpótlás labdarúgó akadémiánál ezt a szemléletet követjük, hiszen tudjuk, hogy a gyermekfoci alapjait a minőségi technikai képzésben kell megteremteni.


technikailag képzi magát egy utánpótlás játékos a focisuli mellett.

A Technikai Képzés Jelentősége: Minden nagy labdarúgó pályafutása az alapvető technikai készségek elsajátításával kezdődik. A labda-irányítás, a precíz passzolás és a pontos lövés képességei nélkülözhetetlenek minden fiatal játékos számára, aki a sportban magasra tör. Ezen készségek fejlesztése nem csupán a játékban való kiválóságot segíti elő, hanem önbizalmat és alapvető sportértékeket is közvetít.


Hogyan Fejlesztjük a Technikai Készségeket?


  1. Strukturált Edzéstervek: Minden edzésünk célzottan építi a technikai készségeket, beleértve a labdakezelést, passzolást és lövéseket.

  2. Egyéni Figyelem: Az edzők egyéni figyelmet fordítanak minden gyermekre, hogy a technikai képességeik a lehető legmagasabb szintre fejlődhessenek.

  3. Játékos Központú Képzés: A játékosokat olyan gyakorlatokon keresztül vezetjük, amelyek élvezetesek és egyben kihívást jelentenek számukra.

  4. Folyamatos Visszajelzés: A fejlődés nyomon követése és a folyamatos konstruktív visszajelzés biztosítása.

A Technikai Képzés Hatása: A "Jövő Csillagai" programban a technikai képzés több mint egy rutin – ez a játék iránti szenvedélyünk és elkötelezettségünk kifejeződése. Meggyőződésünk, hogy a jól megalapozott technikai készségek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy magabiztosan és hatékonyan lépjenek a pályára, legyen szó edzésről vagy mérkőzésről.


Záró Gondolatok: A "Jövő Csillagai" focisuli nem csak egy hely, ahol a gyerekek fociznak; ez egy olyan akadémia, ahol a jövő labdarúgói készülnek fel a sport minden kihívására. Hiszünk abban, hogy a technikai készségek fejlesztése elengedhetetlen a labdarúgásban való sikerhez, és büszkék vagyunk arra, hogy ezt a szemléletet nap mint nap gyakoroljuk.

52 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page